2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Zöld dzsungel, buja kert: így fest Palvin Barbi és férje álomotthona Hollywoodban

Dylan Sprouse és Palvin Barbi
APA-PictureDesk via AFP -
hollywood Palvin Barbara Dylan Sprouse villa álomotthon
Beköltözött állomotthonába Palvin Barbara és férje, Dylan Sprouse. Villájukat a feng shui elvei szerint rendezték be.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly nyáron házasodtak össze Magyarországon. Bájos otthonuk azonban Hollywoodban várta őket, hiszen már két évvel ezelőtt megvásárolták.


Kandalló is van

A szinte kacsalábon forgó, bár nem túl nagy villát két évvel ezelőtt vették meg, átszámítva 6,5 milliárd  forintért.  A ház alapterülete közel 1700 négyzetméter. A nappali tere kapcsolódik a konyhához és az étkezőhöz. Van itt egy csodás kandalló is. Két szint van, benne négy hálószoba, és több gardrób. 

City,Of,Los,Angeles
A pár Hollywoodban él.    Fotó: Shutterstock

A feng shui az úr

A lakótereket a feng shui elvei szerint rendezték be. A meghatározó elem a fa. A főfal üvegből van, kapcsolatot teremtve a kert növényzetével. A főhálóhoz mediterrán stílusú fürdőszoba tartozik óriási tükörrel a falán. A szép villa legszebb ékessége a buja kert, ami szinte körbeöleli a házat. Ősfák és trópusi növények kavalkádja ez. A zöld dzsungelben található az úszómedence, ami szintén a feng shui rendje szerint épült.


Ha kíváncsi vagy az álompár otthonára, kattints a LAKÁSKULTÚRA oldalára!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.