ízületi gyulladás túlsúly énekesnő pajzsmirigy-túlműködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen ismernék fel Mary Zsuzsit, ha szembetalálkoznának vele az utcán, ugyanis húsz kilót hízott az elmúlt két-három hónapban. A mindig csinos és filigrán énekesnő egy súlyos betegség miatt hízott el ennyire.

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)




RTL Klub
RTL Klub



Az énekesnő azt is elárulta, hogy pajzsmirigyproblémája és ízületi gyulladása miatt napokon belül kórházba vonul. "A fellépéseimet is lemondtam. A barátaimat, Harangozó Terit, Kovács Katit, Zalatnay Cinit, Aradszky Lászlót kértem meg, hogy énekeljenek helyettem. Nagyon hiányzik a színpad, de addig nem állok a közönségem elé, amíg nem tudok újra magas sarkú cipőt húzni, és képtelen vagyok tükörbe nézni. Nem akarom, hogy kiábránduljanak belőlem az emberek. Egykor túl magasra tettem a mércét. Mindenki a pörgős, dinamikus oldalamról ismer, remélem, hamar visszanyerem a régi önmagamat. Megígérem, ha meggyógyulok, ismét addig énekelek, ameddig szükség van rám. Eljön még az én időm, ahogy eljött 12 évvel ezelőtt is."

Tipp! Exkluzív fotók Rudolf Péterről! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.