sztárszerzők párkapcsolat férfi szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem számít, hogy kapcsolatfüggők vagy szinglik vagyunk, mindannyian tudjuk, hogy lehetne egészségesebb és boldogabb a szerelmi életünk. Amikor pedig a "Miért nem jön az igazi?", "Miért találnak meg engem a vesztesek?" és "Találok-e mást, ha elengedem?" kérdések csúfos kudarcot vallottak, általában mindig ugyanarra gondolunk: "Valódi szerelmet vagy szükséget érzek?"

Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!


Thinkstock
Thinkstock


Az Igazit megtalálni nem lehetetlen - feltéve, ha tudjuk a módját, de vajon hogyan adhatunk térképet a nagy Ő kezébe, hogy megtaláljon minket? Különösen akkor tűnik lehetetlennek a feladat, ha még mi magunk sem tudjuk, hogy ki lehet az. Ám mivel sem a kapcsolatterápia, sem az andidepresszánsok, sem a koktélospohár nem kínál varázsport, amellyel egyik napról a másikra David és Victoria Beckham famíliájának fotosoppolt képe mosolyog majd vissza ránk a családi albumból, nem marad más, mint a kemény munka. A kabbala azt tanítja: az emberi kapcsolatokban felmerülő nehézségek valójában minket szolgálnak, tömérdek lehetőséggel, hosszan tartó megelégedettséggel és spirituális fejlődéssel megajándékozva mindannyiunkat. A nagy kabbalista, Izsák Lúria azt tanította: "A lelki társ nem más, mint önmagunk egy darabja, ám az óceán túlpartjáról érkezik." Ez persze nem azt jelenti, hogy mindannyiunkhoz eljő Brad Pitt szexi unokaöccse Amerikából. Azt jelenti: az igaz szerelem megértést és munkát igényel.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Szerelmi bájital a skorpió mérge



Thinkstock
Thinkstock

Újhold-meditáció - érted, érte, mindannyiunkért

Ennek egyik módszere az Újhold Kapcsolat: egy meditáció, amely tudatossággal tölti meg a holdhónap kezdetét, annak minden napját, így segítségünkre lesz az adott hónap energiáinak maximális kihasználásában. Ha te is segítségre hívnád a hold erejét, és szeretnél iránytűt kapni a kapcsolatok kifürkészhetetlennek tűnő erdejében, gyere el egy izgalmas estére, ahol velem mint moderátorral találkozhatsz: október 30-án vasárnap Fogl Hana, a Kabbala Központ Magyarország tanára avatja be a hallgatóságot a párkapcsolatok spirituális titkaiba, majd a skorpió havának energiáival ismertet meg minket: megtanuljuk a hónap pozitív és negatív sajátosságait, ezek ránk gyakorolt hatásait, és megismerjük azokat a kabbalisztikus eszközöket is, amelyek segítségével ezeket az univerzális erőket felhasználhatjuk.

Regisztráció és részletek a Kabbala Központ honlapján: www.kabbalahungary.net

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.