Belehalt a vakbélműtét szövődményébe egy 14 éves fiú

szövődmény műtét kisfiú vakbélgyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal brit fiú hasi fájdalomra panaszkodva összeesett az utcán, majd három nap múlva belehalt az egymillióból egy pácienst érintő vakbélműtét utáni szövődménybe.

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!





Szólj hozzás: Lúgosítás - Hogyan?



Thinkstock
Thinkstock

A posztmortem vizsgálat megállapította, hogy Daniel halálát egy, a vakbélműtét során keletkezett sérülés okozta, amely nem gyógyult meg megfelelően. Az eset állítólag olyan ritka, hogy a Royal Blackburn vezető sebésze 20 éve nem találkozott hasonló szövődménnyel.

Az édesanya, Joanne, így nyilatkozott a történtekről: "Csak egy egyszerű vakbélműtét volt, és nem akarjuk elhinni, hogy ez okozta a halálát. Megdöbbenve tudtuk meg, hogy egymillióból egy embert érint a rendellenesség, és ennek pont a mi kis Danielünkkel kellett megtörténnie. Sosem hittük volna, hogy nekünk kell majd eltemetnünk a saját gyermekünket. Sosem fogom tudni feldolgozni."

Joanne szerint fiát talán éppen hősiessége és barátságos természete akadályozta meg abban, hogy kimutassa szenvedését, és beszéljen a fájdalmairól. A szülők most valósággal rettegnek az első karácsonytól és születésnaptól, amit nélküle kell megünnepelniük.

Thinkstock
Thinkstock

Daniel osztályfőnökét is megdöbbentette és sokkolta a népszerű és tehetséges diák hirtelen halála. A rögbicsapat tagjait is mélyen lesújtotta a fiú tragikus halála, akit mindenki jókedélyű, egészséges, szorgalmas és dolgos fiatalemberként ismert. A gazdálkodó család gyermeke már egészen kiskorában beleszeretett a farmeréletbe. Imádott birkákat terelgetni és a szabadban foglalatoskodni. Rendkívüli népszerűségnek örvendett mindenütt, és lelkiismeretesen gondoskodott mindenkiről, különösen a kishúgáról.

Michael Singleton igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy Daniel halálát egy szükséges és megfelelően végrehajtott műtét következtében kialakult rendkívül ritka szövődmény okozta.

Tipp! Az elbűvölő Barbra Streisand arcai. Kattints a galériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.