Élő adásban kapott agyvérzést a Grammyről tudósító riporter - videóval

agyvérzés riporter bélrendszer élő adás Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Serene Branson élő adásban lett rosszul. A CBS műsorvezetőnője a Grammy-díjátadóról tudósított, mikor agyvérzést kapott, ami csak később derült ki - írta meg a Bors.

Többen is viccelődtek Serene Branson motyogásán és összefüggéstelen beszédén, mert a neves díjátadón egyik pillanatról a másikra összefüggéstelenül kezdett el beszélni. Azonban az adás után Branson kórházba került, ahol kiderült, hogy nem akármiért történt a beszédzavar: agyvérzést kapott az adás alatt. A műsorvezetőnő azóta már jobban van.


Nemrég történt: élő adásban szellentett


Szintén élő adásban történt meg nemrégiben, hogy egy BBC-nél dolgozó műsorvezetőnő szellentett. Myleene Klass, a lottósorsolás műsorvezetőnője második gyermekét várja márciusra, ami miatt gyakrabban gyötrik bélgázok. Egy esetben sikerült élő adásban, hallható módon szellentenie.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.