párkapcsolat szex szerelem orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Érzéki libikóka" és "Szextalicska" azért, hogy a férfi legyen az egyetlen fitneszeszközöd, hisz a testi szenvedély kalóriát éget el! Nos, íme a második két pozitúra, melyek nemcsak a pulzusodat repítik az égig, de még élvezetesek is.

Érzéki libikóka

Ebben a pozitúrában a férfi ül, a nő pedig az ölében ül vele szembefordulva, terpeszben, a lábait a magasba emelve. Karjait a férfi nyakába fonja, miközben a férfi az ő hátát tartja és a mozgását irányítja. Ez nagyon jól edzi a nő karját, hasát és lábizmait is. A férfi pedig felkarját erősítheti, mialatt a nő testét mozgatja, és a lábait is edzi, miközben ellentart.

Thinkstock
Thinkstock


Tippünk: Szex a vízben! - Nézd meg videónkat!



Szextalicska

A nő hasra fekszik az ágyon, a lábait szétterpeszti, miközben térdével megtámasztja magát az ágy szélén. A férfi mögé áll az ágy széléhez, megfogja a nő lábait, és emelve maga felé húzza, amíg képes lesz hátulról behatolni.

Thinkstock
Thinkstock




A nő ekkor összezárja lábait a férfi dereka körül, a bokáinál keresztbe fonja, miközben a férfi karjaival megtartja őt és a combjaival megtámasztja. Ez kiválóan edzi a tricepszet és a deréktáji, illetve hátizmokat. Kipróbálhatjátok akár a padlón is. Ha nagyon ügyesek vagytok, még lépegethettek is közben körbe a szobában.

Forrás: www.ezoterikus.hu

Mennyire jó köztetek a szex? A kalkulátor választ ad!
Válassz egy képet! Olyan a személyiséged!
Mi a kedvenc színe? Olyan az ágyban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.