Szívszorító! Rajzait árulta egy 5 éves kisfiú, hogy kifizethesse a rákkezelését

leukémia rák költség kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába volt 90 százalékos esélye a leukémiás kisfiúnak a gyógyulásra, az életmentő kezelésre a családnak nem volt pénze.

www.facebook.com/pages/Aid-for-Aidan
www.facebook.com/pages/Aid-for-Aidan

Az ötéves kisfiút, Aidan Reedet a leukémia egy olyan fajtájával diagnosztizálták, ami 90 százalékban gyógyítható kemoterápiás kezeléssel. A szülők, Katie és Wiley, miután megtudták a jó hírt a sok fájdalmas vizsgálat után, végre kezdtek megnyugodni, örömük azonban mégsem tarthatott sokáig. A kórház ugyanis szembesítette a családot a kezelés hihetetlenül magas költségével, amit esélyük sem volt kifizetni. Mandi Ostein, a kisfiú nővére ekkor egy különleges ötlettel állt elő: próbálják meg eladni a kisfiú kedvenc rajzait. Aidan ugyanis a fájdalmas vizsgálatok után rajzolgatni kezdett, mely láthatóan megnyugtatta őt. "A szerencseszámom a 60-as volt, mindössze csak 60 rajzot szerettünk volna eladni, de végül 2460 darabot sikerült" - mesélte Mandi, aki a kicsi kedvenc szörnyeiről készült rajzait nyomtatta ki, majd árulta a kórteremben.




www.facebook.com/pages/Aid-for-Aidan
www.facebook.com/pages/Aid-for-Aidan

Az egész család büszke a kisfiúra

A család minden reményét túlszárnyalta, hogy közel 3000 rajzot sikerült eladniuk, ami fedezni tudta a kezelés 30 000 dolláros költségét, ráadásul kaptak megrendeléseket Olaszországból, Brazíliából és Japánból is. "Hihetetlen, ami történt. Egyszerű kisvárosi emberek vagyunk, őrület, hogy ez történik velünk. Mindannyian rettentően büszkék vagyunk Aidanra" - tette hozzá az édesanya, aki, miután végre kifizethette a kezeléseket, nem adott el több rajzot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.