Borzalmas gyermekkora volt a Sugarbabes sztárjának, Jade Ewennek

betegség szülő gyermekkor Jade Ewen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő sosem gondolta, hogy egy nap sztár lesz, hiszen egész gyermekkorában a beteg szüleit ápolta, akik nélküle még felöltözni sem tudtak.

Nehéz gyermekkora volt a Sugarbabes énekesének, Jade Ewennek: a csodaszép énekesnő 15 évesen ahelyett, hogy a barátaival töltötte volna a délutánjait, bevásárolt, főzött, mosott és takarított. Jade apja, Trevor és anyja, Carol is majdnem teljesen vak, ezért szinte képtelenek önállóan ellátni magukat. Carolnál ráadásul - amikor Jade 15 éves volt -, egy izomgyengülést okozó autoimmun betegséget is diagnosztizáltak, az úgynevezett myasthenia gravist. Ettől kezdve Jade folyamatosan a szüleit ápolta, és gyakorlatilag nem is volt gyermekkora. "Sosem mentünk nyaralni. Erre akkor jöttem rá, amikor valaki megkérdezte, hogy miért nem tudok úszni. Egyszerűen azért, mert sosem volt rá szükségem" - tette hozzá az énekesnő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mindezek ellenére Jade mégis boldog volt, mivel szülei szeretete mindenért kárpótolta. "Egy átlagos napon felkeltem, felöltöztem, reggelit csináltam az öcsémnek, majd segítettem apukámnak felöltözni és elvittem az öcsémet az iskolába. Hazafelé bevásároltam a vacsorához, amit szintén én készítettem el az egész családnak, utána pedig kitakarítottam a házat. Később, amikor édesanyám egészsége tovább romlott, még a számlákat is nekem kellett befizetnem" - mesélte a fiatal énekesnő.

Ilyen családi körülmények közt Jade álmodni sem mert arról, hogy valaha híres énekesnő lesz. Most azonban, hála a népszerűségének, szüleiről is könnyebben tud gondoskodni. Nemrég például ő maga vitte el az egész családját egy felejthetetlen görög nyaralásra, és édesanyja különleges kezeléseit is állta. "A szüleim csodálatos emberek. Tudom, hogy a betegségük akár nálam is kialakulhat, de egyelőre csak arra gondolok, hogy mennyi jó tulajdonságot örököltem tőlük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.