párkapcsolat szex szerelem Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolországtól Ausztrián át Norvégiáig minden nemzet másképp gondolkodik a szexről és a szerelemről. A Life.hu utánajárt, hogy mi a véleménye Európának az erotikáról. 

Tipp! Kesha hatalmas bulit csapott a Kapcsolat koncerten! Nézd meg képgalériánkat!





Thinkstock
Thinkstock




Annyi témát vizsgáltak már a világ kutatói, az európai népek szerelmi és szexuális élete is megérdemli, hogy górcső alá kerüljön. A témára végül egy hamburgi piackutató cég csapott le és a szakemberek ki is faggattak 3674 25 és 45 év közötti nőt és férfit, a kontinens 12 országából - köztük hazánkból - az intim dolgaikról. A résztvevők mintegy 70 százaléka - Magyarországon ez az arány 75 százalékos - egyébként házasságban vagy stabil párkapcsolatban él. A tervek szerint a tanulmányt évről évre újra elkészítik majd, újabb és újabb megkérdezettek közreműködésével.

Az európaiak elégedettek

Kezdjük egy remek hírrel: az európaiak nagyobb részt elégedettek a szerelmi és szexuális életükkel. A megkérdezettek többsége hetente többször is hódol az érzéki élvezeteknek, 45 százalékuk pedig még ennél is gyakrabban élvezkedne. A hálószobákban egyébként a franciák, az olaszok, a spanyolok, a svédek és a britek a legaktívabbak.

Tippünk: Hányszor szeretkezel egy nap? - Nézd meg videónkat!





Tipp! Meztelenül kampányolnak a sztárok! Nézd meg képgalériánkat!


Válság és szerelem



Thinkstock
Thinkstock


Változatos szerelmi élet



Tippünk: Szex a vízben! - Nézd meg videónkat!


szólj hozzá: Szex a vízben




Szex az első randin?



Tippünk: Egyéjszakás kaland - Nézd meg videónkat!





Thinkstock
Thinkstock

Szex, szerelem és a többi



Tipp! Szexis nőként modellkedő óvodások! Nézd meg képgalériánkat!


Hol ismerkedünk?





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.