Csak gyógyszerek tudják életben tartani a showmant

gyógyszer Gáspár Győző pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig labilis Gáspár Győző (37) idegrendszere, ezért továbbra is gyógyszeres kezelés alatt áll, hiába engedték ki egy hónap után a pszichiátriai osztályról.

A Blikk megszerezte a magyar showman zárójelentését, melyben az orvosi szakvélemény alátámasztja: Győzőt súlyos depresszió és pánikbetegség gyötri. Az egykori valóságshow szereplő négyhetes pszichiátriai kezelés után sincs jól, halálfélelem, álmatlanság gyötri, és folyamatosan pánik uralkodik el rajta.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub



"Kellett ez az egy hónap. Nem foglalkoztam semmivel, egész nap ki volt kapcsolva a telefonom. Beával és a gyerekekkel is csak naponta pár percet beszéltem, egy hónapja nem is láttam őket. Azt sem tudtam, ki vagyok és hol vagyok. Az elmúlt 12 évben mindenkinek meg akartam felelni, és bevallom, még a családommal sem foglalkoztam" - nyilatkozta a Blikknek Győző, aki nem gondolta volna, hogy élete egyszer majd kész rémálom lesz.

"Nem hittem volna, hogy én, a kis egoista majom, aki imád szerepelni, egyszer csak összeomlok, és félni kezdek. Mindentől. Kisgyerek vagyok belül, akinek a rémálmai valóra váltak. Azt mondta mindenki, hogy az APEH miatt lettem beteg. Pedig nem az küldött a pszichiátriára, hanem a folyamatosan felhalmozódó családi problémák" - vallotta be a magyar híresség, akinek a doktor feszültségoldó és hangulatjavító tablettákat írt fel, hogy túlélhesse ezt az időszakot.

Gáspár Győző 2005 óta 22,2 milliós adótartozást halmozott fel. Pár hónappal ezelőtt Győzike öngyilkosságot kísérelt meg, amit a családja, gyermekei is megsínylettek: Evelinnek és Virágnak romlanki kezdett az iskolai átlaga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.