párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, a nyár legforróbb tippjei, hogy a leghelyesebb pasikra találj! A nyaralás flört nélkül olyan, mint a jeges tea jég nélkül! Neked ízlene? Ha nem, itt a helyed. Lássuk, hol ismerkedhetsz a legkönnyebben - a férfiak szerint.

Thinkstock
Thinkstock

Strand

Szemezés: Azt kapod, amit látsz. Egy fürdőruha nem rejteget semmilyen meglepetést mások szeme elől, ezért nagyon fontos, hogy jól és magabiztosan érezd magad benne. A szemezés megengedett a strandon, de a bámulás már nem!

Megszólítás: Az érintés már egy kicsit vadabb flörtnek számít, ugyanakkor a strandon sokkal lazábbak a kedélyek, ezért nyugodtan eljátszhatod, hogy nem tudod rendesen bekenni a hátadat! Ha felforrósodna a hangulat, csobbanjatok egyet a vízben!

Lekenyerezés: A pasik szeretik a meglepetést, vagyis, ha kapsz egy finom fagyit a jégkrémesnél álldogálva, akkor ne tétovázz elfogadni! Persze tanácsot is kérhetsz, hogy melyik szerinte a legeslegfinomabb!

Klub

Szemezés: Imádsz táncolni és Shakira is megirigyelné a hastánctudásodat? Akkor ezt a képességedet ne tétovázz megmutatni a buliban! A pasik szeretik nézni, ahogy táncolsz, akkor is, ha ők csak a fejüket ingatják!

Thinkstock
Thinkstock

Megszólítás: Ha nehéz is beszélgetni egy hatalmas buli kellős közepén, ha egy pasi erőlködik, hogy meghalld, amit mond és még tetszik is neked, akkor mosolyogj és próbálj felajánlani egy helyet, ahol kicsit halkabb a zene! Ha ideges vagy, ne rejtegesd, a pasi rá fog jönni, hogy zavarban vagy!

Megérintés: A férfiaknak is nagy bátorságra van szükségük, hogy közel merészkedjenek hozzád, ezért ha tetszik neked az illető, csak rajtad múlik, hogy megengeded-e, hogy megfogja a derekadat vagy a kezedet. A pasik szeretnek lovagiasak is lenni, ezért egy séta a parton, a buli után kettesben romantikázva sem azonnal elutasítandó!

Utca

Szemezés: Ha elolvadtok egymás szemében, ahogy elsétáltok egymás mellett, akkor próbálj lassítani, mert például egy nagyváros forgatagában hamar elkerülheted az utánad loholó pasit!

Megszólítás: A jó kezdés nagyon nehéz, de vannak jópofa flörtbeszólások:
- Még van egy nyitott számlám, gyorsan váltsuk be ebben a fagyizóban két banana-splitre!
- Nem szeretnék ma szingli lenni, mi lenne, ha megtörnénk a varázst és párosan mászkálnánk?

Megérintés: Rád van bízva, bár elég merész ötlet például fényes nappal, ha egy pasi meg akarja fogni a kezedet az ismerkedés után!

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:
4 évszak, 4 férfi - a Te párod milyen?
Csúcs volt, hol nem volt... - a kielégülés 12 biztos jele

Mi a nevetek? Olyan az összeillőségetek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.