párkapcsolat férfi szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utólag elég kétségbeejtő a gondolat, mégis el kell fogadnunk: ha a férfiak szeretőt tartanak, annak gyakran egészen nyilvánvaló jelei vannak. Hogy könnyebben leleplezhessük a hűtlenséget, most összegyűjtöttük a legárulkodóbb nyomokat.

Thinkstock
Thinkstock

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!


1. Azok a fránya túlórák



2. Képtelen hazugságok




Thinkstock
Thinkstock



3. Titkolózás

Ha azt tapasztalod, hogy a pasid eddigi nyitottsága hirtelen titkolózásba és túlzott magány iránti vágyba csap át, érdemes óvatosnak lenned. Árulkodó jel lehet, ha nagy hirtelen megtiltja, hogy használd a mobilját, netezz a gépén, vagy hogy beugorj érte munka után a melóhelyre.

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!






5. Barátok a semmiből



6. Szex




Thinkstock
Thinkstock



7. Outfit

Mindig is megvolt a maga stílusa, és nem nagyon engedte, hogy beleszólj. Ezzel szemben most új ruhákat vesz, szexi alsónadrágokat hord, munkába menet egyre több időt tölt a fürdőben, és már be is szerzett egy dobozzal abból az új, férfiaknak készült ránctalanító krémből.

8. Furcsa helyeken bukkan fel

Az egyik barátnőd egy másik városban látta, amikor állítólag csapatépítő tréningen volt külföldön. Egy közös barátotok az meséli, látta azon a koncerten, ahova téged a túl sok túlórára hivatkozva nem vitt el. A tesód pedig csakugyan látta sörözni egy kocsmában, de nem a haverokkal, hanem a legjobb barátnőddel.

Tipp! VV Anikó erotikus hobbija képgalériánkban! Katt ide!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.