vastagbél daganatos betegségek műtét máj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többszöri rosszullét után újabb bélműtéten esett át vasárnap Robin Gibb brit zenész, a legendás Bee Gees együttes egykori énekese, aki a múlt hónapban még arról beszélt, hogy "látványosan" felépült tavaly őszi súlyos betegségéből.

Tipp! Vadállatok közé ugrottak a népszerű műsorvezetők! Kattints a galériáért!


A műtét miatt a 62 éves énekes kénytelen volt lemondani az április 10-i lemezbemutató koncertjét megelőző összes szakmai programját - tudatta szerdán írásos közleményben Gibb szóvivője.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egyelőre nem tudni, hogy az újabb műtét összefügg-e azokkal a gyomor- és bélbántalmakkal, amelyekkel tavaly ősszel szállították kórházba az énekest. A brit sajtó akkor úgy értesült, hogy májrákja van, de az énekes legutóbbi interjújában is csak arról beszélt, hogy egy daganatot távolítottak el a vastagbeléről.

Robin Gibb, aki egyik alapítója a diszkókorszak "slágergyárának", a Bee Geesnek, április 10-én egy londoni koncerten mutatja be első komolyzenei művét, egy rekviemet, amelyet a Titanic katasztrófájának 100. évfordulójára komponált fiával, Robin-Johnnal közösen.

Az énekes egészségi állapota az utóbbi időben sok találgatásra késztette a brit médiát, mivel eléggé rosszul nézett ki. Februárban azonban még arról beszélt, hogy a daganat a vastagbeléről majdnem teljesen eltűnt, és hogy "fantasztikusan" érzi magát.

Tipp! Privát fotókat osztott meg magáról a különc énekesnő! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.