Hónapokig boldogságot színleltek! Lehullt a lepel Katie Holmes és Tom Cruise válásáról

válás színész szerelem Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes és Tom Cruise válása még mindig téma világszerte. A napokban újabb hírek szivárogtak ki a sztárpár szakításával kapcsolatban.

A fél világ igencsak meglepődött, amikor kiderült, hogy válik Hollywood egyik legismertebb álompárja. Katie és Tom számára azonban nem jött hirtelen a döntés - állítólag már a válás bejelentése előtt fél évvel nagyon rosszul éltek. A National Enquirer hozzájutott olyan dokumentumokhoz, melyek szerint Katie és Tom házassága már a válás előtt hat hónappal tönkrement.

AFP
AFP

Ha ez így van, akkor pedig biztos, hogy mindketten remek színészek, hiszen ezekben az időkben még jelentek meg együtt a vörös szőnyegen, és nyomát sem láttuk bármiféle szakításnak. Az idei, február végi Oscar-gálán még úgy turbékoltak, mint egy gerlepár - a róluk készült képet itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.