személyiség csók párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki másképp csinálja, te hogy csinálod? A csókod ugyanis sok mindent elárul rólad és a lelkivilágodról. 5 csóktípus = 5 féle személyiség. Amilyen a csókod, olyan vagy te! Tavaly szerettétek ezt a cikket a Life.hu-n.

Ajakcsücsörítős csók:

Ha összecsücsörített ajkakkal közelítesz párod felé, az arra utal, hogy alapvetően zárkózott egyéniség vagy. Sokszor tűnik úgy, hogy csók közben húzod az időt, és nyelvedet sem igen használod, így egyfajta hiányérzetet kelthetsz párodban.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Sok időre van szükséged ahhoz, hogy felengedj egy kapcsolatban, és hogy bizalmatlanságod teljesen elszálljon. Sajnos olyan is előfordul, hogy sosem leszel igazán őszinte kapcsolataidban. Ezzel a visszafogottsággal érzékenységedet és sebezhetőségedet takargatod.

Szerintünk ők a legjobb pasik! Nézegess szexi pasikat mindennap!



Harapdálós csók:




thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Cuppanós csók:

A cuppanós csókocskák és a kissé nyálas fülbe nyalások gyerekes lelkivilágra utalnak. Ha ezeket a csókokat részesíted előnyben, az azt jelzi, hogy valahol belül még nem nőttél fel, és igencsak szeretsz játszani. Partnered jobb, ha felkészül egy nagy csomag zsebkendővel, mert biztos nem ússza meg szárazon. Meg kell tanulni a határokat, mert lehet, hogy párodnak ez cseppet sem jön be.

Oscar-díjas nyelves csók:

Ha pont úgy csókolsz, mint a filmek legszebb jeleneteiben, akkor te egy igazán stílusos hódító vagy. De nem árt veled vigyázni, mert hajlamos vagy Casanova-stílusban viselkedni. Mindig pontosan tudod, hogy mit csinálsz, s hogy párod mit szeret. Felkészült vagy, így az ujjaid köré csavarod az "áldozatodat", hogy utána minden a te kedved szerint történjen.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Zárt ajkaktól a határ a csillagos ég:

Ha egyszer csak az ajkak simulnak össze és semmi több, máskor pedig hatalmas csókcsatával búcsúztok az csupán annyit jelent, hogy szerelmes vagy. Bármit megtennél szerelmedért, és lesed minden kívánságát. Ám a buktató nálad abból áll, hogy sosem tudni, meddig tart a nagy szerelem. Olyan vagy, mint egy bomba, bármikor robbanhatsz és nemes egyszerűséggel továbbállsz a kapcsolatból.

Forrás: www.ezoterikus.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.