párkapcsolat szex Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly problémát jelent a szex hiánya a Megasztár-házban.

Átalakítunk! 30 kilót fogyott és bombanővé változott Zita! Kattints a galériáért!


Egyre nehezebben bírják a szexhiányt a Megasztár versenyzői. Az énekeseknek a budai szállodában minden éjszakájukat egyedül kell tölteniük. Egy héten egyszer kapnak kimenőt, de akkor is időben vissza kell érniük a Mega-házba. Ismerkedésre egyáltalán nincs lehetőségük, ezt pedig a huszonéves megasztáros fiúk nagyon bánják. Bihal Roland próbálja elfogadni, hogy áldozatokat kell hozni. ,,Én úgy próbálok tenni ez ellen, hogy amennyire csak lehet, lefárasztom a testemet az edzéssel. Nem vagyok kifejezetten nőcsábász típus, ezért inkább az hiányzik, hogy valakihez odabújjak vagy megsimogassam. Szex január óta, párom pedig szeptember óta nincs. Már nagyon a határaimat feszegetem" - vallotta Roland a Borsnak.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

,,Igen, a szexhiány jelentős és egy létező nehézség itt a házban. Van az a pont, amikor az ember elér a türőképességének határához. Én nem is bírom ezt a teljes megvonást, a beköltözés óta kétszer voltam együtt lánnyal." - árulta el Talán Attila.

Tipp! Privát fotókat osztott meg magáról a különc énekesnő! Kattints a galériáért!


A kapcsolatban élőknek sincs könnyű helyzete - Szakos Andi a verseny kezdete óta csak fél órát tudott barátjával tölteni. ,,Pont most számoltam utána, pénteken lesz egy hónapja, hogy utoljára együtt voltunk. Az embernek vannak igényei, kár is lenne ezt titkolni. Nekem is hiányzik a szex. A falat ugyan nem kaparom, mert bőven van, ami lefoglaljon, és sokszor fáradt is vagyok. Az is megnehezíti a helyzetet, hogy amióta beköltöztem a házba, csak egyszer tudtunk találkozni a barátommal, és akkor sem voltunk egyedül. Ha többet tudnánk együtt lenni, akkor rosszalkodnánk." - vallotta Andi a Borsnak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Tipp! Vicces szendvicsek időmilliomosoknak! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.