Szabó Zsófi fogyás életmód szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rá sem lehet ismerni Szabó Zsófira! A színésznő rengeteget fogyott és jobb formában van, mint valaha. Azt mondják, jót tett neki a szakítás Berki Krisztiánnal.

Szabó Zsófi többször is rosszízű tréfák kereszttüzébe került kerekded idomai miatt, egyszer még Sebestyén Balázs is azt mondta rá, hogy "kövér". A sztár ezért úgy döntött, hogy hadat üzen a kilóknak és olyan formába hozza magát, amilyenben még sosem volt. Az eredmény máris roppant látványos, Zsófi rengeteget fogyott és fantasztikus formában van, a kilók csak úgy olvadnak le róla.

Facebook.com
Facebook.com

"Rengeteg lemondással jár, hogy ezt az életmódot választottam" - mesélte a sztár."Lehet, hogy nincs még kockás hasam, de kőkeményen dolgozom érte! Ez nem egy fogyókúra, aminek a végen mindenki megdöbbenve tapasztalja, hogy lefogyott az illető! Itt hosszú és kitartó hónapok után látszik a változás. Igenis büszke vagyok arra, hogy napról napra közelebb kerülök a célomhoz, ezzel példát mutatva másoknak! Ma részt veszek egy futóversenyen, ahol több mint száz, értelmi fogyatékossággal élő sportolóval fogok futni!"

Berki Krisztián pedig foghatja a fejét, hogy egy ilyen csinos nőt elhagyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.