esküvő Balogh Edina Barátok közt póker Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balogh Edina esküvőjén koszorúslány volt Kiss Ramóna, de lehet, hogy hamarosan ő is oltár elé áll.

A Barátok közt sorozat szépsége barátnője és kolléganője, Balogh Edina esküvőjén kéz a kézben jelent meg barátjával, a profi pókeres Tóth Richárddal. A Stop.hu szerint a szerelmespár közeli ismerősei tudni vélik, hogy hamarosan ők is összekötik az életüket. Ramóna nem szívesen beszél magánéletéről, kedvese azonban nemrég nyilatkozott a témában egy internetes portálon.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, tothrichard.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, tothrichard.hu

"Gondolom, nem titok, hogy nem akkor jöttünk össze, amikor a cikkek megjelentek rólunk, csak egyszerűen volt egy bizonyos pont, amikor inkább felvállaltuk egymást, mert odáig jutott a kapcsolatunk. Ez nem is annyira kis lépés, mint azt sokan gondolják. Elsősorban Ramira gondolok, amikor szóba jön hasonló helyzetben a kapcsolatunk. Őt elég nagy médiafigyelem övezi, ami nem feltétlenül kellemes dolog egy párkapcsolat szempontjából. Ezért abban maradtunk, annyit árulunk csak el, hogy együtt vagyunk, jól vagyunk" - írta Tóth Richárd egy internetes portálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.