Ezért kívánatos a nő 35 felett is - éjszakai pasivélemény

párkapcsolat férfi LifeNight szerelem erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő kétségbeesik attól, ha betölti a 35. életévét, mert úgy érzi, utána már nem elég szexi a férfiak számára. A Life.hu most pasikat kérdezett a témában: ők valóban így gondolják-e.  


Tippünk: "Bátran vállalom: nő vagyok" - Ne írd le magad 35 felett!



Tamás, újságíró (42)

"Még a kérdést sem értem! Hiszen 35 felett olyan gyönyörű egy nő, hogy abba a pasi szinte belekábul. Miért kellene leírni bárkit? Én nem bukom a nálam idősebb korosztályra, csak van szemem, és amikor 20 éves voltam, akkor is észrevettem a nálam idősebb nők értékeit - ahogy ma is. A 20 éves lányok is gyűjtenek tapasztalatokat 20 éves korukra, csak nem biztos, hogy azok beépülnek a személyiségükbe. A feszes, bársonyos, ragyogó bőrrel valóban nem versenyezhet egy fiatal negyvenes vagy a harmincas évei közepén járó nő bőre, de nem is erről szól a dolog. Az erotikus kisugárzás, a nyitottság és a huncutság a kulcsa mindennek. Egy huszonéves egyszerűen nem tud annyira megengedő lenni az ágyban, mint egy érettebb nő. Mellesleg egy harmincöt-negyvenöt éves nő bőre nagyon is rendben van."

Thinkstock
Thinkstock

Viktor, banki tisztviselő (35)

"Nekem az alábbi észrevételeim vannak ezt a korosztályt illetően. Ezek apróságok, de fontosak: egy 40 felé közeledő nő, vagy egy olyan, aki már be is töltötte ezt az életkort, például tud 'szépen' járni magas sarkú cipőben. A fiatal csajok sokszor csak bicegnek, topognak a körömcipőben, látszik, hogy nincs még igazi tartás bennük. Máskor meg vicces az, hogy az aktuális nagyon fiatal partnerem a harisnyakötőt a bugyi fölé veszi. Aranyos persze, de ez a tapasztalatlanság csak egy ideig bájos. Egy érettebb nő bezzeg tudja, mit és hogyan kell felcsatolni, kötni és villantani - ha buja szexet akar. Na és a szexi fantázia. Egy fiatal csaj is mindent bevállal az ágyban (vagy nem), de megtörténik, és kész. Egy középkorú nő beszélni is akar róla. Előtte, utána, tudni akarja, hogy a pasi hogyan szereti, és biztos lehetsz benne, hogy meg is kérdezi, és nem rejti véka alá azt sem, ha neki más mozdulat okoz igazi gyönyört. Amit még nagyon szeretek az idősebb nőkben: nyíltan beszélnek az erotikus álmaikról."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.