Békülés a láthatáron? Szinetár és Bereczki nem tudnak egymás nélkül élni

békülés Bereczki Zoltán házasság válás Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátaik szerint közel sincsen még vége Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kapcsolatának!

Ezernyi vihart megéltek, a harmadik is fel-fel bukkant a kapcsolatukban, mégsem tudták sosem elengedni egymást igazán. A válás híre sokakat meglepett, hiszen a problémáik ellenére mindig újra és újra visszataláltak egymáshoz.

Bár a pár különvált, Szinetár Dóra nemrég azt nyilatkozta, a közös fellépések megmaradnak. A Hot! magazin megkérdezte a színésznőt, a pénz miatt vállalják-e csak a közös fellépéseket. "Aki színpadra lép, az nyilván nem csak azért teszi, mert szeret énekelni. Ahogy más, úgy mi is fellépti díjért énekelünk, hiszen ez a foglalkozásunk" - idézte a magazint a Stop.hu.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Egyik, a Life.hu-nak névtelenül nyilatkozó barátjuk szerint nem lehetetlen, hogy a hajdani házaspár újra egymásra találjon, és ne csak a színpadon alkossanak egy párt. "Igazság szerint senki sem gondolta volna, hogy ezt a lépést valóban megteszik. Mindig is héjanász volt ez az avaron, de annyira összetartoztak, szerették egymást, hogy nem tudtak egymás nélkül élni. Amíg Dóra nem lépett ki a kapcsolatból. Meggyőződésem, hogy még nincs minden szál elvágva közöttük, igazság szerint koránt sem lenne meglepő, ha újra összejönnének később!" - mesélte a névtelenségét kérő informátor a Life.hu-nak.

Bereczki Zoltán egyébként állítólag teljesen a padlóra került a szakítás után: a munkába menekült, az evésről viszont rendszeresen elfeledkezik, ezért egyre csak fogy és fogy. Szinetár Dóra viszont a hírek szerint boldog, kedvese a pletykák szerint Makranczi Zalán színész, akinek felesége és egy kétéves kisfia van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.