Mező Misi Magna Cum Laude házasság hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magna Cum Laude frontemberét kidobta felesége. Az ok: hűtlenség.

Válságban Mező Misi házassága? Az énekesnek kitette szűrét felesége, Dóra. A háttérben féltékenység áll, ami állítólag nem is alaptalan.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A Magna Cum Laude énekesének magánéletéről keveset tudni. Feleségét 3 éve, titokban vette el. Másfél éve született meg kisfiúk, Nimród. A hírek szerint Misi most mindent megtesz azért, hogy bizonyítsa nejének szerelmét, próbálja visszaszerezni az elvesztett bizalmat is – mesélte egy Dórához közel álló személy a Blikknek. A zenész a lap megkeresésére röviden kijelentette: minden rendben van a házasságával, de nem akar többet mondani. A fiatal feleség szerint sok mindennek meg kell változnia ahhoz, hogy a házasságuk megmeneküljön. Elsősorban azt szeretné, ha Misi teljes mértékben rájuk, azaz rá és gyermekükre koncentrálna, és minimalizálná a rajongókkal való kapcsolatát – írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.