társkereső párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak szexet keresni a párkereső oldalakon stabil párkapcsolat mellett nem elegáns - mondják sokan. Míg vannak, akik esküsznek rá, mert úgy vélik, épp ezzel mentik meg a házasságukat a széthullástól: kielégítik vágyaikat, de eszük ágában sincs elhagyni a családjukat egy kósza kaland miatt. A Life.hu  most férfiakat kért meg arra, hogy mondják el a véleményüket a témában.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!




Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock


Tippünk: Titkos viszonyok - Csald meg a párod? (18+)



K. (45)

"Én nem ítélem el azt, aki a párkapcsolata mellett máshol is keresi a boldogságot, de továbbra is kitart a felesége mellett. Szerintem mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy hogyan próbálja megmenteni a házasságát, és ha például valakinek a szex hiányzik, akkor pótolja máshol. Én is fenn vagyok egy ilyen oldalon, vannak futó kapcsolataim, de tiszták a viszonyok: a legelején tisztázom az illetővel, hogy csak szexet akarok tőle, semmi mást. Eszembe se jutna elhagyni a feleségemet, akit nagyon szeretek, és ezer szállal kötődök hozzá."

Zs. (41)

"Szerintem egy jó házasságban ez a típusú párkeresés nem fordulhat elő. Ha valaki folyamatosan botladozik egy párkapcsolatban, annak semmi értelme. Talán nem korán kellett volna összeházasodni. Én 36 éves koromig kiéltem magam, magam sem tudom, hány nőm volt, és amikor meguntam, akkor meg is házasodtam. Eszem ágában sincs megcsalni a nejemet. Ha nem így lenne, nem vettem volna el. Szerintem beteges az, aki a házassága helyett a netes szexre kattan rá. Persze ez egyszerűbb, mint otthon leülni az asszonnyal, de hosszú távon biztosan kiég tőle az ember."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.