Jótékonyságból kék lett a szőke énekesnő

kampány lila Clic Sargent Ashley Roberts haj jótékonysági akció Laura Whitmore rák Joanna Lumley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva változáson ment keresztül Ashley Roberts. A híres énekesnő hosszú, szőke haját kékre cserélte. Elképesztően néz ki.

Sokkoló színű hajjal virít Ashley Roberts. A Pussycat Doll egykori énekesnője hosszú, szőke fürtjei helyett kék frizurával jelent meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashley itt még szőkén

Az énekesnő legendásan szép hajáról is híres volt, ezért most a kék feje után mindenki megfordul az utcán. Szerencsére csak egy parókáról van szó, amit nemes céllal vett fel.

Forrás: Instagram/ashleyrobertstm
Forrás: Instagram/ashleyrobertstm

Ashley belilulva

Nagy-Britannia egyik vezető jótékonysági szervezete, a CLIC Sargent, rákos gyerekekkel és fiatalokkal foglalkozik. Legnagyobb eseményük a Wig Wednesday, azaz a Paróka Szerda. Ez egy olyan speciális nap májusban, amikor sok ember, köztük számos híresség összegyűlik, hogy pénzt gyűjtsön a beteg gyerekeknek. Ehhez csatlakozott most Ashley is. Az énekesnő nagyon örül, hogy a kampány részese lehet, és reméli, hogy jó sok adományt sikerül majd összeszedniük. Más hírességek is részt vesznek az akcióban: így az angol színésznő, Joanna Lumley és Laura Whitmore, televíziós bemondó is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.