tüdőgyulladás egészség George Michael kórház énekes kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs túl jól George Michael. Az énekest két hónapig egy klinikán kezelték szorongás miatt. A kórházi költségek horribilisek.

Egészségi problémákkal küszködik George Michael. A sztár két hónapig egy luxushelyen gyógyult horror áron. Egy hét ugyanis 9 és fél millió forintba került - írja a The Sun. A 49 éves énekest állítólag szorongás és egyéb érzelmi problémák miatt kezelték. Közben párja, Fadi Fawaz a klinika egyik magán otthonában lakott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most már mindketten visszatértek Londonba. A híresség 2011-ben majdnem belehalt a tüdőgyulladásba. Tavaly az olimpiai játékok záró ünnepségén még fellépett, de az októberi koncertturnékat már lemondta. Azt mondta: az orvosok már régóta javasolták neki a terápiát, de ő azt hitte, a zenélés mindent legyőz. Tévedett - tette hozzá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.