arcüreg­gyulladás Megasztár énekesnő Tóth Vera fogyókúra genetikai betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul, szinte egyik pillanatról a másikra hízott meg Tóth Vera, aki kislányként még vékony volt. Az énekesnő most elárulja a nagy titkot.

Nem a gének, hanem egy gyermekkorban elszenvedett gyógyszeres kúra miatt hízott meg Tóth Vera. A közönség már így ismerte meg. Az énekesnő azonban nehezen fogadja el, hogy túlsúlyos, mert ő emlékszik még arra, amikor vékony kislány volt - írja a Bors.

Forrás: FEM3
Forrás: FEM3

"Nálam ez nem genetikai volt. Nyolc­éves koromban volt egy arcüreg­gyulladásom, amire gyógyszeres, szteroidos kezelést kaptam. Ez felborította a hormonháztartásomat, és egy nyár alatt híztam húsz kilót" - magyarázza Vera. A Megasztár győztese azóta szinte minden módszert kipróbált már, hogy helyreállítsa azt, amit a gyógyszerek elrontottak. Ahogy a Life.hu is megírta, az énekesnő legutóbb paleolit diétával próbálkozott. Sikerült is lefaragnia kilóiból. "Kezdetben nagy szenvedés volt, de komoly agymunkával és akaraterővel sikerült leadnom tíz kilót. További húsztól szeretnék megszabadulni. Mindezt az éneklés miatt is csinálom, szeretnék jó kondiban színpadra állni a koncertjeimen" - mesélte büszkén Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.