párkapcsolat férfi szerelem nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előtted áll még az idei nyaralás? Örömmel benne lennél egy kis kalandban a vakáción? A Life.hu tippjei segítenek, hogy ha eléd kerül a lehetőség, mikre figyelj mindenképp.

1. Csak óvatosan!

Az magától értetődő, hogy figyelj oda a védekezésre, hiszen nyilván te sem szeretnéd terhességi tesztek feletti izgulással színesíteni a nyaralásod, nem is beszélve a szexuális úton terjedő fertőzésekről, amelyek bizonyos országokban sokkal gyakoribbak, mint nálunk. De az óvatosság vonatkozik arra is, hogy ne bízz meg mindenkiben rögtön az első látásra - például nem jó ötlet az összes pénzedet elöl hagyni egy szállodai szobában mások társaságában. Ez fokozottan igaz akkor, ha nem egy (lenyomozható) útitársaddal, hanem egy helyi erővel keveredsz kalandba.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

2. Csak diszkréten!

Akárki is legyen viszont a másik fél, biztosan nem fog örülni neki, ha másnap az egész utazóközönség, vagy az egész strand/falu/város tudomást szerez arról, hogy ti ketten együtt töltöttétek az előző éjszakát. Sőt, valószínűleg téged is inkább csak kínos szituációkba keverhet a pletyka, szóval vedd elejét, ha tudod!

3. Élvezd a kötetlenséget!

A nyaralás alatti kalandban az a jó, hogy teljesen kötetlen: egy ideiglenes élethelyzetben, egy ideiglenes tartózkodási helyen történik, egy alkalmi partnerrel. Épp az adja a varázsát, hogy minden pillanatnyi benne, így sokkal felszabadultabban élheted meg. Már ha nem görcsölsz rá, és miért is tennéd? Felesleges egyből azon gondolkodni, hogy "akkor most ez csak egyéjszakás volt?", "vajon tetszem-e neki jobban?", "úristen, miket csinálok?", "csak a testem kell neki?", "mit szólna ehhez a nagymamám?" és hasonlók. Élvezd és kész!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

4. Számolj a körülményekkel!

Legyél praktikus! Például legyen nálad óvszer, ne hagyd meg ezt a rizikófaktort - kár lenne amiatt kihagyni az éjszaka legjobb részeit, mert a pasi elfelejtett hozni magával. Ha az útitársaiddal közös szálláson történik a dolog, akkor próbáld meg nem zavarni őket, ha egy helyi férfinál, akkor gondold előtte végig, hogyan jutsz majd onnan haza. Úgy általában: az együtt alvás nem túl jó ötlet első alkalommal. Ha pedig egy útitársaddal kezdetek kalandba, akkor azzal a körülménnyel számolj, hogy ő bizony ott lesz a nyaralás hátralévő részében is - akárhogy is sikerült az együttlét.

5. Számolj a körülményekkel! 2.

Más dolog tengerparton, csillagos ég alatt, hullámmoraj mellett csókolózni, mint otthon a kanapén, és ez nemcsak az élményhez ad hozzá, de könnyen megtévesztő lehet a partnered megítélésében is. A naplemente vagy a tábortűz fényénél mindenki jól néz ki, egy éjszakára pedig (majdnem) mindenki tud elbűvölően romantikus hősszerelmes lenni - de azért nem biztos, hogy ez teljesen a személyiségéből, és nem pedig a körülményekből adódik.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

6. Ne vedd túl komolyan!

Épp ezért tartsd meg kalandnak azt, ami kaland, és ne képzelj bele egyből túl sokat! Aki túl gyorsan szerelembe eső típus, annak nem is igazán ajánlott a műfaj, hiszen ha mélyebb érzelmek kerülnek elő ilyen helyzetben, annak jó eséllyel lelki sérülés lesz a vége valamelyik félnél. Szóval csak óvatosan a szerelemmel!

7. Ne felejtsd el, hogy egyszer hazamész!

Várd meg a szerelemmel például azt, amikor hazamész! Mert ezt nem árt végig a fejedben tartanod a nyári kaland során: ennek (ilyen formában legalábbis) nagyon rövid idő múlva mindenképpen vége lesz. Ha többet akarsz belőle kihozni, akkor gondold végig: működhetne-e otthoni körülmények között is, és ha hazaértél, a másik pedig még mindig érdeklődik irántad, akkor vágj bele! Az már nem egy nyári kaland lesz.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.