Szerelmi bánatból menekült a Villába Simon

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Charlotte RTL 2 ValóVilág 6 VV Simon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is jóravaló, fura gyerek volt a ValóVilág csodabogara, Simon. Ibrányban, a szülőfalujában legalábbis így vélekednek róla. 

A valóságshow játékosának édesapja a köztestületnél szolgált, szigorúan fogta két fiát, Simont és Krisztiánt - tudta meg a Bors.

Valamiért azonban családja nem szívesen nyilatkozik a srácról, nagyszülei és édesanyja egyenesen elzárkózott a nyilatkozattól. Ám a debreceni gimnázium diákjai és földrajztanárnője mégiscsak kikotyogott ezt-azt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A földrajztanárnő például elárulta, miért nem volt senki Simonnal a beköltöző show-n. "Simon kérte meg a rokonait, hogy ne menjenek az élő show-ra, mert nem akart kizökkenni a szerepéből."

"Simonnak nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata, amit nagyon megszenvedett, ezért akart bemenni a Villába" – árulta el egy tizedikes diáklány. Vajon Charlotte mit szólna ehhez?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.