Bianchi 18 napja élet és halál között: "Csoda, hogy nem halt meg egyből a baleset után..."

Forrás: AFP/Patrik Stollarz -
Forma-1 Luciano Burti felépülés baleset Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Bianchi fiatal és tehetséges versenyző, mindig láttam, ahogy Felipe Massával töltötte az időt. Sajnos tudjuk, hogy esélyei a felépülésre minimálisak, és már az is csoda, hogy nem halt meg egyből a baleset után" - így nyilatkozott Luciano Burti korábbi Forma-1-es pilóta.

A Jaguar és Prost korábbi pilótája, a Ferrari egykori tesztversenyzője úgy véli, hogy a sérült, 25 éves francia versenyző teljes felépülésére nagyon kevés az esély - idézi a jelenleg a brazil Stock Car-sorozatban versenyző Burtit a Formula magazin.

Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Burti, akinek szintén egy csúnya baleset vetett véget a karrierjének, úgy véli, hogy Bianchinak nem lesz ekkora szerencséje, mint neki volt, mert már 18 napja élet és halál között lebeg, és a hírzárlat miatt akár a legrosszabbra is gondolhatunk. „Nagyon kicsi az esély a felépülésére. Olyan emberek mondták ezt, akik közel állnak hozzá. Ha túléli, akkor sem élhet majd normális életet, következmények nélkül. Szomorú ezt hallani."

Tiszta tekintet, őszinte mosoly: Mindent Jules Bianchiról

Forma-1 rajongó kolléganőnk, Andi, Bianchi balesete után összeszedte, mi mindent kell tudnunk a Forma-1-versenyzőről. Azt például tudtad, hogy Schumacher volt a példaképe, vagy hogy mikor ült először a volán mögé? Nos, cikkünkből kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.