Élete nehéz pillanatairól és döntéseiről beszélt Király Linda

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Király Linda napidoktor egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Fáradt voltam, nagyon rosszul aludtam, hullott a hajam, felszaladtak rám a kilók, emellett pedig éreztem, hogy nem vagyok önmagam. Alapvetően egy mindig vidám, nevetős lány vagyok, de akkor boldogtalan voltam, nem találtam a helyem, terhet éreztem magamon" - kezdi történetét Linda.

"Több orvosnál is jártam, akik ránézésre tudták, hogy pajzsmirigy-alulműködéstől szenvedek, aminek következtében felborult a hormonháztartásom. Több gyógyszert is felírtak, de egyik sem vált be igazán" - meséli az énekesnő, akinek a felírt szerek egyike sem hozta meg a gyógyulást.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Próbáltam viszont alternatív, természetes megoldásokat, mint az akupunktúra vagy az agykontroll, és hiszek a pozitív gondolkodás gyógyító erejében." Hogy végül melyik módszer vált be, és hogyan gyógyult meg Király Linda, kiderül a napidoktor.hu oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.