2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Nyolcórás műtét során operálták le az egykor 160 kilós lány bőrét

operáció bőr műtét fogyás magabiztosság meztelen döntés változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is hírt adtunk már a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt fogyott 83 kilót. Azóta egyébként a 88-at is elérte, ami jóval több, mint a fele eredeti súlyának. A nagy fogyókúra pedig egy műtéttel teljesedett be.

A lányról ugyanis a hirtelen súlyveszteség miatt rengeteg bőrt kellett leoperálni. Ruhában már így is nagyon csinos volt, de meztelenül nem érezte jól magát. „Sajnos nincs az a diéta vagy testmozgás, amivel ezt a bőrt feszessé lehetne tenni. Kihívásokkal teli műtét lesz, de reméljük, minden a tervek szerint halad majd” – nyilatkozta az orvos.

Forrás: Instagram/ Simone Anderson

A lány éppen egy évvel azután feküdt kés alá, hogy elhatározta: változtat az életén. „Korábban mindig kerestem a kifogásokat, de igazából csak túl lusta voltam változtatni. Amikor mégis elhatároztam magam, életem legjobb döntését hoztam” – mondta a lány, aki a műtéttel visszanyerte magabiztosságát.

Forrás: Instagram/ Simone Anderson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.