Elképesztő! Cápa mentette meg a haláltól a férfit

Forrás: Origo -
daganat támadás rák (betegség) Cápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eugene Finney éppen a Csendes-óceánban úszott, amikor váratlanul megtámadta egy cápa. Szerencsére az eset nem lett halálos kimenetelű, de a férfi szerint ez nem volt véletlen: az állat jelezni akart neki. 

Eugene úgy gondolja, hogy a hatalmas állat nem zsákmányt látott benne, sőt, segíteni akart neki. Az eset után a férfi természetesen rögtön elment egy orvoshoz, ahol megállapították, hogy egy rákos daganat van a testében - írja a CBS.

"Éppen úsztam, amikor valami hozzám ért hátulról. Először azt sem tudtam mi lehet az, csak amikor megfordultam. Sosem éltem át még ehhez foghatót. Egyszer csak fájdalmat éreztem a hátamban, azt gondoltam a cápatámadás miatt, de kiderült, hogy sokkal rosszabb a helyzet. A vesémen felfedeztek egy diónyi nagyságú daganatot, ami rosszindulatú volt. Szerencsére időben elkapták a betegséget, egy rutinműtéttel eltávolították a daganatot. Azt gondolom, hogy a cápától egy új esélyt kaptam az életre. Ha nem támad meg az állat, valószínűleg nem fordulok orvoshoz és akkor nem derül ki, hogy halálos betegséggel küzdök. Nagyon hálás vagyok a cápának. Megmentette az életem!" - mesélte a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.