2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Nem keresi egymás társaságát Détár Enikő és Rékasi Károly

Détár Enikő színész Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Közös gyerekeik örökre összekötik őket, de ennél szorosabb kapcsolatot nem ápolnak egymással. 

Détár Enikővel készített interjút a Bors: a színésznő többek között a Rékasi Károllyal való kapcsolatáról is beszélt. Elmondta, hogy kiskorú gyermekük miatt tartják a kapcsolatot és azt sem tagadta, hogy nem vesznek részt ugyanazokon a társasági eseményeken. "Igen. Nem voltunk egy helyen" - jelentette ki.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Ez az én felelősségem is, mert belementem a játékba. Ennek érzékelem a jó és rossz oldalát egyaránt. Elismerem, hogy valamit adni kell a magánéletből, csepegtetni kell. Nehéz meghúzni a határvonalat. Sokszor azonban rajtunk kívül is követhetetlen, ami megjelenik. Médiaprostitúció? Lehet. Nekem elég lenne, ha csak a munkámról írnának, de ez nem történik meg. Titokban nehéz színésznek maradni…" - nyilatkozta arról, hogy anno mennyire szétszedte a kapcsolatukat a sajtó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.