Pigmenthiányban szenved, most modellként dolgozik

Forrás: Northfoto -
betegség modell bőr szépségverseny pigmenthiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Laura Gregory évek óta küzd a betegségével, de mára elfogadta önmagát. A fiatal lány felvállalta a ritka kórt, és most szépségversenyeken indul. 

A pigmenthiány a bőr egy különleges festékhiánya, mely a test bizonyos részein (arc, hónalj, kézfej) jelenik meg fehér foltok formájában. Ugyanebben a betegségben szenvedett a világhírű énekes, Michael Jackson is. A lányt még 12 éves korában diagnosztizálták, és rögtön piszkálni is kezdték az osztálytársai. Egy évvel ezelőtt azonban eldöntötte, hogy nem rejtőzik többé alapozó mögé, és megmutatja magát a nyilvánosságnak - írja a Daily Mail.

Laura Gregory Forrás: Northfoto

Elsőként a Miss Continental szépségversenyre jelentkezett, ahol Angliát képviselte. Azóta több cégtől is kapott ajánlatot, hogy modellkedjen nekik. Mivel a betegség egyelőre nem gyógyítható, Gregory arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy mindenki bátran vállalja fel, ha ilyen gondokkal küzd, és ne hagyja, hogy ez tönkretegye az életét.

Laura 6 évesen és most Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.