Visszaírjak? Várjak holnapig? - Végre itt a randi utáni válaszidő-kiszámító kalkulátor

Forrás: Thinkstock -
idő sms szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azonnal írok neki, elárulom magam, hogy nagyon bejön. Ha várakozom az üzenettel, azt fogja hinni, hogy nem is tetszik nekem. Ismerősek ezek a gondolatok?

Valószínűleg te is ismered az okos tyúk esetét, aki úgy gondolta, ha elfut a kakas elől, prűdnek tartja, ha megáll, akkor könnyűvérűnek, ezért inkább elbotlott. Nos, szerencsére nem kell többé tyúkot játszanod, legalábbis üzenetfronton.

Forrás: Thinkstock

Ahelyett, hogy ülnél otthon, és hergelnéd magad, hogy miért csak azért csörög a telefonod, mert a barátnőd szeretné megtudni, szerinted is jó volt-e a Walking Dead új epizódja, inkább vedd kezedbe az irányítást, és a telefont.

A TxtWar oldalon most azonnal kiszámíthatod Albert Chang adatelemzési technikájának segítségével, hogy hány percet érdemes várnod, hogy visszaírj kiszemeltednek, illetve, hogy mennyi idő után keresd, miután randiztatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.