Oszter Sándor felesége: „Kitört a nemzeti gyász, amikor elvett"

Forrás: MTI/Beliczay László -
házasság hullámvölgy Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oszter házaspár kapcsolatukról vallott, elárulták: bár náluk is voltak hullámvölgyek, mindig rendezni tudták kapcsolatukat.

Oszter Sándor és felesége Failoni Donatella évtizedek óta házasok. Az asszony most elárulta: férjéért, mennyire odavoltak a nők és még akkor is ostromolták, amikor összeházasodtak – írja a Story.

Forrás: MTI/Beliczay László

„Sándor borzasztóan népszerű volt Rózsa Sándor után. Kitört a nemzeti gyász, amikor elvett. Nap 30 telefont kaptunk, olyasmivel hívtak, hogy ronda és öreg vagyok (...) Volt, aki azt állította, hogy négy szeretője is van Sándornak" – mosolygott az asszony, aki mindig frappáns válaszokat adott a zaklató rajongóknak, és kapcsolatát férjével semmi nem tudta megingatni.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella

„Nem mondom, hogy néha nem szikráztak a villámok a fejünk felett, de mindig mindent megtudtunk beszélni" – mondta Donatella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.