Megszületett a kisfia, magához tért a kómából egy nő

Forrás: Facebook/Giles Family Prayers for Sharista Giles & Newborn Baby L -
Születés kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharista Gilest várandósan érte autóbaleset, kómába esett, az orvosok is lemondtak róla. Öt hónapig feküdt magatehetetlenül, majd megcsászározták, később pedig magához tért. 

A kisfiú, aki alig egy kilóval jött a világra, ma már jól van, és orvosai szerint szépen gyarapodik. A legfrissebb információk szerint már két és fél kilónál is többet nyom. Az elmúlt napokban azonban nem csak a kisfiú, de édesanyja állapotában is nagy javulás történt. Sharista ugyanis a hét végén váratlanul kinyitotta a szemét – számolt be az amerikai ABC News hírcsatorna.

Forrás: Facebook/Giles Family Prayers for Sharista Giles & Newborn Baby L

Nagynénje elmondása szerint a fiatal nő felismeri a körülötte levőket, amit a kezük megszorításával jelez. Sőt, mi több, fényképen már újszülött kisfiával is találkozott. "Amikor az apja megmutatta neki a kisfiú fényképét egyértelműen úgy fordította a fejét, hogy alaposan szemügyre vehesse a képet" - tette hozzá.

A család azt mondja, bár a javulás látványos, a kezelőorvosok egyelőre nem szeretnének elhamarkodott következtetéseket levonni Sharista állapotára vonatkozóan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.