A menstruációs bugyi a jövő tamponja

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Terex -
vér bugyi tampon menstruáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár manapság a tamponok és betétek egészen jól szolgálnak, és nem engednek át folyadékot, mégis van, hogy véresebb a helyzet, mint a walesi bárdokban, és a kedvenc bugyid sem ússza meg. 

Miki Agrawanak egyszer meg kellett szakítania egy fontos üzleti tárgyalást, mert eleredt az orra vére, egyenesen a fehér ingére. Ekkor jutott eszébe, milyen szörnyű lehet, ha ez nőként történik meg, az ember bugyijával. Ekkor fejlesztette ki a szivárgás és elszíneződés mentes bugyikat.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Tanga, normál és francia fazonban is kaphatóak a "menstruációs bugyik". Az egyedülálló technológiával készült fehérneműk két tampon mennyiségű vért képesek felszívni, mégsem nyújtanak olyan kellemetlen érzést, mintha egy vastag betétet kellene használni.

Egyelőre tampon vagy betét mellé kiegészítésként használható, hogy az ember lánya megússza a kínos szivárgásokat, de hamarosan teljesen helyettesíteni is lehet velük a többi egészségügyi terméket.

A magyar nő úgy fizeti a vaginaadót, mint a katonatiszt

Tizenegy-két éves korunktól kezdve annyira az életünk részévé válnak a menzesszel kapcsolatos kiadások, hogy már észre sem vesszük, amikor a boltban bedobunk egy doboz tampont a kosárba, vagy éppen amikor a drogériában matekozunk azon, melyik betétet tudjuk olcsóbban megvenni valamilyen printmagazinból kivágott kuponnal. Aztán egy hónap múlva újra megyünk, és ha nem akarunk napokig vécépapírt tömködni a bugyinkba, akkor bizony perkálunk, úgy nagyjából 35-40 évig. (Mínusz a terhességgel töltött hónapok száma.) A vaginaadóról itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.