Bereczki Zoltán nők szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Van magánéletem, csak nem mutatom" - árulta el Bereczki Zoltán.

A Borsnak adott interjújában a színész elmondta, tárt karokkal várja a boldogságot. Egyelőre nincs tartós kapcsolata, mert ahogy mondja, még nem dobta le a kötöttségeket.

Forrás: TV2

"Feltűnnek jelöltek, de aztán nem mennek át a rostán. Nem az van, hogy három éve otthon ülök, és tördelem a kezem. Nem! Ugyanúgy élek, mint bárki más. Egy nehézség azért akad, az előítéletekkel meg kell küzdenem. Hajlamosak egy plakátfiúba beleképzelni olyan dolgokat, amik nincsenek. Nem nulláról indulok, nem ismerik az igazi arcomat, ez könnyen félreviszi a másikat. Saját elképzelésük van rólam" - nyilatkozta.

A színész szinte egész nyarát kislányával, Zorkával tölti a Balatonnál, és jókat szórakoznak. "Ha kéri, hogy apa legyél vízi szörny, hadd ugráljak a válladról, legyél cápa, kapd el a lábam... Mindenre vevő vagyok, amit kér" -mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.