Feleségül vette 24 éves barátnőjét a 84 éves színész, Ivan Krasko

Forrás: Thinkstock -
esküvő Natalia Shevel feleség Ivan Krasko korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőven Ivan Krasko unokája lehetne barátnője, Natalia Shevel. A 84 éves orosz színész családot készül alapítani 60 évvel fiatalabb szerelmével.

140 szerepben láthatták az oroszok a képernyőn Ivan Kraskot, aki újra magára vont minden figyelmet. Feleségül vette egykori tanítványát, a 24 éves Natalia Shevelt. Az ifjú asszonyka éppen 60 évvel fiatalabb férjénél.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A hatgyermekes apa, Ivan Krasko egyetemen tanított, ott ismerkedtek meg Nataliaval. A lány verseket írt a férfinak, ezzel nyerte el a szívét. Krasko már három feleséget fogyasztott, és úgy érzi, most találta meg az igazit. Égben íródott kapcsolatként jellemezték szerelmüket, és egy interjúban elárulták, egyetlen napot sem bírnak ki egymás nélkül.

A boldog férj két hét múlva tölti a 85-öt, de valószínűleg még az ágyban virgonc, ugyanis családot tervez a fiatal nővel. Mindketten gyerekeket szeretnének. Az esküvői képeiket itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.