Szerelmével készül az olimpiára a kerekesszékes szépségkirálynő, Illés Fanni

Forrás: Red Lemon -
fotó kerekesszék Illés Fanni úszó olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszó jelenleg párjával együtt készül a riói olimpiára. A szerelmesek, ha csak tehetik, minden percet együtt töltenek, így nem csoda, hogy Zoli Brazíliában is a lelátóról szurkol majd kedvesének. 

A kiegyensúlyozott kapcsolat és a rengeteg edzés is segít abban, hogy az úszó a harmadik paralimpiájáról éremmel térhessen haza. Illés Fanni és párja idén ünneplik 3. évfordulójukat, és elmondásuk szerint még mai is olyan nagy a szerelem, mint amikor megismerkedtek.

Forrás: Red Lemon

"A kollégiumban ismerkedtünk meg, egy folyóson laktunk. Kezdetben nem voltunk szimpatikusak egymásnak. Mindig csipkelődtünk egymással, és nekem tetszett, hogy Zoli "veszi a lapot".

Ő pedig végre azt látta bennem, aki valójában vagyok. Csodálatos ember, ő a nagy szerelmem"

- vallotta be az úszó, aki a többhetes edzőtáborok alatt is minden nap beszél a párjával. "Még az időeltolódás sem lehet akadály! Mindent megteszünk azért, hogy esténként legalább egy pár szót válthassunk egymással" - tette hozzá Fanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.