Szexi képeket készíttetett magáról az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Karola

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Karola fotósorozat szexi Éjjel-nappal Budapest edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőkeség azért szánta rá magát a fotózásra, mert edzésbe kezdett, és szeretné megörökíteni, hogyan festett az életmódváltás előtt és után.

ÉNB Karola első fotója láttán semmi kivetnivalót nem találunk a testén, de a sorozatszereplő nem elégedett magával.

Forrás: RTL Klub

„Úgy döntöttem, tökéletes testet gyúrok magamnak” – kezdte a Karola. „Heti hat alkalommal járok edzeni és egy diétába is belekezdtem, ami hozzásegít ahhoz, hogy izmokat építsek. Az igazság az, hogy korábban a Crohn-betegségem miatt gyakran diétáztam, de most szerencsére már nem a betegség miatt, hanem épp ellenkezőleg vágok bele egy ilyen hónapokon át tartó diétába és edzéssorozatba” - tette hozzá a szőke szépség, aki maga válogatta össze az öltözékét a fotózáshoz.

Forrás: RTL Klub

„Csányi István régi jó barátom, általában én viszem a ruhákat, ő pedig instruál engem, miközben a fotókat készíti. Ezúttal olyan cuccokkat válogattam össze, amelyek kicsit fiúsak. Szerettem volna egy szexi, de kissé férfias, sportos oldalt megmutatni. Nem mondom, hogy teljesen elégedett vagyok a képekkel, de a következő három hónapban azon leszek, hogy márciusban már azt láthassam a testemen, amit szeretnék” -mondta az RTL Klub sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.