Ezek 2016 legforróbb mellei: Fotósorozat!

mell fotósorozat szexi intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2016-os év is bőven tartogatott számunkra irigylésre méltó formákat, mi pedig összegyűjtöttük az év legszebb melleit.

A női mell első perctől kezdve létfontosságú részét képezi az életünknek. A születésünk utáni első egy évben édesanyánk keblei azok, amelyek a táplálékot szolgáltatják számunkra az egészséges növekedéshez.

Később, amikor már nem anyatejen élünk, még mindig az egyik legmegnyugtatóbb érzés, ha anyukánk mellkasára dőlve pihenhetünk, a szívverését hallgatva. Nem csoda hát ezek után, hogy

a mell mint téma még felnőtt korban is ilyen kelendő.

A férfiak imádják őket nézegetni, tapogatni, és valljuk, be tulajdonképpen számukra teljesen mindegy, hogy hogy néznek ki. Egyszerűen szeretik őket, és kész. Persze vannak kivételes helyzetek, de többségében ez a pasik véleménye.

A nők pedig egymást méricskélik, kinek milyen, mekkora, igazi-e, vagy sem, központi téma a cicikérdés. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy ezzel a néhány fotóval összegeznénk az idei év legszebb melleit.

/1612/Ezek_20161215143716

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.