Féltékenység lengi körül Tóth Andiék produkcióját

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Berkes Olivér A Dal 2016 féltékenység Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal versenyzői a közönség egyik nagy kedvencei. Ugyan barátságnál nincs több Tóth Andi és Berkes Olivér között, az énekesnő párja mégis féltékeny.

Szombaton véget ért A Dal középdöntője, megvannak a döntős csapatok - közülük fogja valaki képviselni hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Tóth Andi és Berkes Olivér a közönségnek köszönheti továbbjutását, ugyanis a zsűri éppen a kémiát hiányolta a produkciójukból.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Annak ellenére, hogy az ítészek szerint nincs meg a szükséges vibrálás a két énekes között, Tóth Andi barátját, a Spoon 21 zenekar énekesét mégis féltékenység gyötri - írja a Bors.

“Peti látta az Olivérrel készült közös képeket, és hogy egyre inkább kezdenek összehozni minket az emberek, ami nagyon rosszul esett neki. Ezt tökéletesen megértem. Ezért nem is álltam le vele veszekedni, inkább megpróbáltam nyugtatni, és tudatosítani benne: őt szeretem, Olivér meg a duettpartnerem” - mondta a lapnak Tóth Andi. Az X-Faktor egykori versenyzője hozzátette, hogy valószínűleg a párja miatt nem közeledik a színpadon sem duettpartneréhez, de ezen szeretne a jövő héten változtatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.