Baronits Gábor és kedvese két év után szakítottak

Forrás: Sunhillmédia -
párkapcsolat színész Sydney van den Bosch szakítás Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és egykori szépségkirálynő barátnője, Sydney van den Bosch a legnagyobb titokban külön váltak egymástól. A fiatal lány most őszintén beszélt az érzéseiről. 

Sydney a Story magazin kérdésére elismerte, hogy már három hete nem alkotnak egy párt a Jóban Rosszban sztárjával. Nem akarták nagy dobra verni a dolgot, hiszen mindkettőjüket megviselte. Gábor a hírek szerint azóta már egy társkereső oldalon keresi az igazit.

Forrás: Sunhillmédia

"Rengeteget vívódtam, hogy mi legyen, mire rászántam magam a szakításra, de a döntést közösen hoztuk meg. Éreztem, így nem folytathatjuk tovább.

Az utóbbi időben egyre több volt a feszültség és a súrlódás köztünk, amelyeket a másikhoz való igazodással, alkalmazkodással próbáltunk kezelni.

Végül be kellett látnunk, túlságosan különbözünk egymástól, ráadásul mindketten mást akarunk az élettől. Gábor viszont még nem áll készen arra, hogy lehorgonyozzon valaki mellett, ő még bulizni, menni akar" - mesélte Sydney.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.