17 nappal az esküvője után megözvegyült a 22 éves lány

halál esküvő özvegy rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült feleség nemsokáig élvezhette a házas élet szépségeit, férje ugyanis 17 nappal az esküvője után meghalt, miután szervezetét legyőzte a rák.

Hannah Legge és szerelme Steve, félévvel a házasságkötés előtt tudták meg, hogy nincs sok hátra, Steve meg fog halni.

A pár gyorsan megszervezte az esküvőt, és kiélveztek minden percet, ami még adatott,

ám ez az esküvőtől számítva csak 17 napot jelentett.

Hannah és Steve Forrás: Facebook / Hannah Legge

Hannah most próbál a szépre emlékezni, a nagy napra, amikor kimondták egymásnak a boldogító igent, és férjére, aki a rák ellenére sem adta fel a harcot, mindezt úgy, hogy élete végéig mosollyal az arcán tűrte a fájdalmakat.
"Miding fáradt volt, de sohasem adta fel, csak mosolyogva lépett tovább. Még azon a napon is..."

Steve Forrás: Facebook / Hannah Legge

A páros még 2012-ben decemberében találkozott, egy hónappal előtte diagnosztizáltak Steve-nél rákot, miután a nyakán megjelent egy narancs méretű daganat. Az orvosok közölték, hogy

a fiú körülbelül 3 év múlva meghalhat.

"Tudtam, hogy beteg, ennek ellenére nem engedhettem, hogy a betegsége elvegye azt, aki a legfontosabb nekem" - mesélte a lány.

Forrás: Facebook / Hannah Legge

Bár Steve kemoterápiás kezeléseket is kapott, de mindhiába. A pár adománygyűjtést is szervezett egy birmingham-i kórház részére, Legge most minden energiáját ebbe a projektbe fekteti.

"Bár Steve túl korán ment el, a minimum, amit tehetek, hogy pénzt gyűjtök azoknak, akik megpróbálták életben tartani az én bátor és inspiráló férjemet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.