üzletember párkapcsolat szex férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ilyen tipusú férfi bátran bele mer vágni valami újba, és ez nemcsak az üzleti életben, de a hálószobában is igaz. Íme, négy ok, amiért jó a szex egy üzletemberrel.

Először is az üzletemberek mernek kockázatot vállalni, van elég önbizalmuk ahhoz, hogy belefogjanak valami újba, amiről még alig tudnak valamit. Így aztán ők azok, akiknél nem kell attól félni, hogy a misszionárius pózon kívül mást nem fogunk kipróbálni.

Forrás: Dreamstime

Másodszor, ezek a férfiak ugyanolyan ambiciózusak az ágyban, mint az üzleti életben, így addig nem nyugszanak, míg maguk és partnerük számára is tökéletessé nem válik a szexuális élmény. Nem érdekli őket, hogy másnap reggel fontos tárgyalásuk lesz, hogy már hajnali kettőt mutat az óra, addig nem állnak le, míg csúcsra nem értek mindketten.

Forrás: Dreamstime

Harmadszor, ezek a férfiak nem félnek elmondani, hogy mire vágynak, hiszen az üzleti életben is megtapasztalták, hogy néma gyereknek anyja sem érti szavát. Nem szégyellősek elmondani azt sem, mi jó nekik az ágyban, ezzel jelentősen megkönnyítik partnerük dolgát.

És még?

Végezetül még egy nagy előnyük: tudnak irányítani.

Ebben a kemény világban, ahol már a nőktől is csak azt várják, hogy erősek és függetlenek legyenek, nem csodás érzés néha elgyengülni, és hagyni, hogy egy rövid időre más diktálja a tempót?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.