2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Szörnyekké változtak az egykor gyönyörű hollywoodi szépségek

műtét plasztikai beavatkozás Donatella Versace Hollywood Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeállításunk alanyait elnézve úgy torzította el a döbbenet az arcunkat, ahogy az egykori szépségeket a szike. Melanie Griffith, Donatella Versacce és Meg Ryan - a képeik alapján úgy tűnik, hogy törzsvendégek lettek a plasztikai sebészeteken, az eredmény pedig horrorba illő.

Meg Ryan

Mélabús tekintettel gondolunk azokra az időkre, amikor még epedezve csodáltuk Meg Ryan-t. Sajnos a romantikus filmek egykor bájos szépsége mára csak árnyéka egykori önmagának. Az 54 éves színésznő bájos arcából a szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően mára már semmi sem maradt.

Forrás: Entertainment Pictures, AFP

Donatella Versace

A 61 éves Donatella lett a Versace cég kreatív igazgatója bátyja 1997-es meggyilkolása után. Donatellával ekkor szaladt el a ló. Minél jobban belefolyt a divat és a szépség világába, annál több plasztikai műtétet csináltatott magán. Az egykor a divatot csak hobbinak tartó asszony ugyan nagyon fontos személy a divat világában, külseje azonban mégis félelmetes és kicsit sem trendi. Hatalmasra felfújt ajkak, tükörsima, mimikák nélküli arc, óriási, rikítóan szőke póthaj és feszülős ruhadarabok - ez lett Donatellából 2016-ra.

Forrás: AFP

Melanie Griffith

Az 58 éves színésznőnek sem sikerültek olyan jól a plasztikai beavatkozások, nem úgy mint például kolléganőjének, Jane Fondának: az egykor szexszimbólumként számontartott sztár arca teljesen eldeformálódott az évek és a botoxkezelések alatt, már rá sem lehet ismerni. "Az emberek azt mondják, borzalmasan nézek ki" - mondta el a US Weeklynek korábban adott interjújában. Hozzátette, hogy nagyon fáj neki, hogy így bánnak vele az emberek.

Forrás: Northfoto, AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.