Talmácsi Gábor ismét szingli: Szakított modell barátnőjével

modell szingli Talmácsi Gergő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hír látott napvilágot: állítólag egy rejtélyes szőke nővel látták Talmácsi Gábort. A páros az Uzsoki Utcai Kórház szülészeti osztályán bukkant fel. Mindez azért is érdekes, mert a motoros nemrég szakított modell barátnőjével.

"A párommal vártunk az orvosra, amikor a folyosón felbukkant Talmácsi Gábor és egy szőke, harminc körüli nő. A rendelő előtt ültek le, majd türelmesen vártak a sorukra. Ezt követően jött ki egy orvos, és kérte a szőke hölgyet, akit Szilvinek szólított, menjen vele. Meglepődtem, mert úgy tudtam, Gábor egy fiatal, barna modell-lánnyal jár évek óta. Láthatóan izgatottak voltak, azt beszéltük, hogy biztos babaügyben járnak a kórházban" - mesélte a Bors magazin egyik olvasója.

Kocsó Mónika és Talmácsi Gábor Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Talmácsi baráti körét is meglepte a hír, többen azt állították, hogy a szőke hölgy Gábor volt párja lehet,

akivel még Kócsó Mónika előtt járt.

A lap elérte a motorost, aki csak annyit fűzött hozzá, hogy babáról szó sincs, valamint, hogy a magánéletéről nem szokott beszélni.

Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző Fotó: Polyak Attila - Origo

Mindenesetre volt párja, Mónika Facebook oldalán megjelent egy poszt, miszerint kiadó lakást keres. A modell azt is elárulta a lapnak, hogy Gáborral már nincsenek együtt. Egy barátnője annyit fűzött a történtekhez, hogy

Mónikának fogalma sincs arról, hogy miért váltak el az útjaik.

"Körülbelül egy hónapja szakított vele Gábor, nem közölte, hogy miért. Azóta sem adott neki egyenes, férfias magyarázatot. Ezzel a Szilvi nevű nővel korábban is látták már a motorost kávézni, igaz, Mónikának akkor sem szólt senki erről" - szögezte le a forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.