Bereczki Zoltán: “Ha szétcsúszom, akkor nagyon szét tudok csúszni”

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
depresszió Bereczki Zoltán munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor érzi igazán jól magát Bereczki Zoltán, amikor rengeteg munkája van, és pörög körülötte az élet. Ha viszont csendesedik a világ, akkor gyakran esik letargiába.

Az őszi nagy hajrára az énekesnek fel kell készülnie, leginkább pihenéssel, hogy bírja a rá váró strapát. Bár Bereczki Zoltán nem arról híres, hogy képes sokáig egy helyben ülni, mégis igyekszik kihasználni a nyár utolsó napjait. A semmittetvéstől viszont kiborul.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

"Ha van történés körülöttem, akkor jól vagyok. Amikor azonban nem történik körülöttem semmi, letargiába esem.

Depresszív alkat vagyok.

Olyankor nem is tudok pihenni, mert a pihenés csak úgy megy, ha közben nem tespedek otthon. Ez időnként nehéz, időnként könnyebb. Ha szétcsúszom, akkor nagyon szét tudok csúszni. Most nyáron meg is történt párszor" - vallotta a színész a hot! Magazinnak. Bereczki hozzátette, ilyenkor sajnos képes napokig alacsony energiaszinten "nem jól" lenni. A megoldás pedig, hogy el kell utaznia a barátaival, legutóbb például Amerikában kalandozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.