Ritka allergiától szenved a nő: a szexbe is belehalhat

Forrás: instagram.com/katyvanawesome -
halál szex allergia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka allergiától szenved a 34 éves Katy VanNostrand, ami azt jelenti, hogy fizikai megterhelés hatására életveszélyes állapotba kerül. A nőnek így nagyon kell vigyáznia, mert a heves szexuális együttlétbe is belehalhat.

22 éves korában lett rosszul először Katy VanNostrand, amikor éppen a barátnőjével futott. Hirtelen borzalmasan érezte magát, ezért megállt. A barátja pedig szinte sokkot kapott a látványtól. A nő szeme, ajkai és az egész arca hirtelen felduzzadt, testét pedig vörös kiütések lepték el. Azonnal kórházba mentek és kiderült, hogy anafilaxiás sokkot kapott.

Katy VanNostrand Forrás: instagram.com/katyvanawesome

Ez az allergiás reakciók egyik legsúlyosabb formája, ami halálos kimenetelű is lehet. Azt azonban nem tudták megálllapítani, hogy vajon mi idézte elő az éteveszélyes állapotot. A 22 éves nő egészen 28 éves koráig folyamatosan orvoshoz járt, de senki nem tudta megmondani, hogy mitől vannak a rosszullétei.

Évente 15-20 alkalommal került életveszélyes állapotba,

mire kiderült, hogy fizikai megterhelés hatására alakul ki nála ez a reakció.Ez azt jelenti, hogy meghalhat, ha intenzív szexuális kapcsolatot folytat a férjével! A nő szerencsére talált egy orvost, aki tudott segíteni a problémáján. Gyógyszereket szed, és szigorú diétát tart, így évente már csak 4-5 alkalommal kerül életveszélybe. "Néhány élelmiszer elhagyása csökkentheti a kockázatot, de az is előfordul, hogy egyszerűen csak azokra a kémiai anyagokra leszek allergiás, melyeket a szervezetem mozgás közben termel. Soha nem fogom tudni 100 százalékban irányítani" - nyilatkozta a Mirrornak a nő, aki folyamatos orvosi kezelésre, ellenőrzésre szorul.

Meghalhat, ha intenzív szexuális kapcsolatot folytat a férjével! Forrás: instagram.com/katyvanawesome

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.